Social Media

Van Rhee installatietechniek voor particulieren

Van Rhee Installatietechniek B.V. is al meer dan 30 jaar totaalinstallateur in Lemmer en omstreken. Van een nieuwe CV-ketel tot een compleet nieuwe elektrotechnische of klimaatinstallatie. Wij adviseren u graag en bieden u volop service en garantie.

 

 

- CENTRALE VERWARMING

- WATER & SANITAIR

- DAK & ZINKWERK

- SERVICE & ONDERHOUD

- KLIMAATBEHEERSING

- WARTMTEPOMPEN

- ZONNE ENERGIE

 

Nefit Easy, de slimste thermostaat

Uw verwarming regelen via uw smartphone, waar u ook bent? Altijd automatisch de juiste temperatuur? Direct bericht via uw smartphone als er iets mis dreigt te gaan met de verwarming? Als u warm wordt van deze slimme mogelijkheden, hebben wij nu dé ideale oplossing voor u! Nefit Easy, de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen en unieke mogelijkheden. Zonder moeilijke functies, onnodige knopjes of lastig programmeerwerk. En dat alles zonder dat u vastzit aan een contract of abonnement.

 

 

Snel geplaatst en werkt direct

Nefit Easy past bij elke woonstijl en kan worden aangesloten op de meeste Nefit cv-ketels (later dit jaar ook met andere merken cv-ketels). De thermostaat is bovendien snel geplaatst en werkt direct. En uiteraard is de bediening super-easy. Easy maakt het u dus op alle fronten gemakkelijk. Altijd en overal heeft u de volledige controle over het comfort in huis.

 

De ideale hulp bij energiebesparing

Easy is zo slim dat hij zichzelf automatisch instelt op de voorkeuren van de gebruikers. En met behulp van de slimme aanwezigheidsdetectie zet hij zelf de verwarming lager als er niemand thuis is. Easy geeft bovendien inzicht in uw gasverbruik. De ideale hulp bij energiebesparing. Kijk op onze website of www.nefit.nl/easy voor nog meer voordelen.

 

Ruil uw oude thermostaat in

Is Nefit Easy helemaal iets voor u? Ruil dan nu uw oude thermostaat in: wij zorgen dan voor een mooie deal. Nog niet overtuigd? Als Nefit Dealer laten we u graag uitgebreid kennismaken met de slimste thermostaat. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.