Social Media
SELECT * FROM mainmenu WHERE `niveau`='14' ORDER BY sorting

Klimaatbeheersing bedrijven

Minder wartmteverlies, minder geluidsoverlast, meer behaaglijkheid en een reductie op de energiekosten. Met nieuwe en innovatieve klimaatsystemen is tegenwoordig heel veel mogelijk. Van Rhee Installatietechniek B.V. levert en installeert klimaatsystemen met degelijk vakmanschap, maar met een scherp oog voor moderne technieken. Onze kracht zit in de kwaliteitssystemen, duidelijke afspraken en een eerlijke prijs.

 

Tevens zij zijn op de hoogte van alle milieu- en technische eisen voor het aanbrengen en onderhouden van koel technische werkzaamheden, van kleine splitsystemen tot de grote koelinstallaties. Bij ons kunt u terecht voor totaaloplossingen van het koelen van kleine en grote ruimtes, zoals woningen, winkelruimtes tot grote bedrijfshallen.

Ook voor uw duurzame oplossingen

Van Rhee Installatietechniek B.V. is de officiële duurzame Installateur (UDI) in Friesland, Noordoost-polder en Overijssel. Uw Duurzame Installateur (UDI) is een landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch installateurs. Wij hebben met elkaar gemeen dat we naast het traditionele installatiewerk specialist zijn in duurzame oplossingen voor energiebesparing. We delen onze kennis zodat we u als klant kwalitatief hoogwaardige diensten en producten kunnen leveren. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij deze bovendien tegen scherpe tarieven aanbieden.